“Цинциннаті” офіційно орендував Келсі у “Шахтаря”

ФК “Цинциннаті” офіційно оголосив про перехід нападника “Шахтаря” Кевіна Келсі на правах оренди до кінця 2024 року.

Угода містить опцію викупу. Донецький клуб за оренду отримає гарантовану компенсацію 800 тисяч доларів. Крім того, команда МЛС матиме можливість викупу контракту венесуельця за сім мільйонів доларів.

“Я радий приєднатися до “Цинциннаті”. Це захоплюючий проект, і я з нетерпінням чекаю на свою першу гру. Мені не терпиться зустрітися з уболівальниками і зіграти свою першу гру на стадіоні TQL”, – заявив венесуельський форвард.

Келсі 19 років. Вже в 16 років він дебютував у вищому дивізіоні Венесуели, а в “Шахтар” перейшов у січні 2023-го з уругвайського “Бостон Рівер”. Його контракт із “гірниками” діє до кінця 2027 року.

Цього сезону Кевін провів за “Шахтар” 20 матчів у всіх турнірах, відзначившись трьома голами та двома асистами. Однак при Маріно Пушичі Кевін різко втратив ігровий час. В нинішньому році він жодного разу не вийшов на поле, начисто програвши конкуренцію Данилу Сікану та Лассіні Траоре.

“Цинциннаті” йде на другому місці у турнірній таблиці Східної конференції МЛС, поступаючись лише “Інтеру Маямі”. Келсі може дебютувати за нову команду вже 4 травня у виїзному поєдинку проти “Орландо Сіті”.

Читайте також: