Анчелотті оголосив, хто стане голкіпером “Реала” на перший матч півфіналу ЛЧ

“Реал” продовжує свої виступи у Лізі чемпіонів, головному європейському футбольному турнірі 2024 року. У вівторок, 30 квітня, мадридці зіграють перший півфінальний матч проти “Баварії”.

Перед цим матчем у Лізі чемпіонів з “Баварією”, Лунін та деякі інші гравці основи “Реала” залишились на лаві запасних у матчі Ла Ліги проти “Реал Сосьєдада” (1:0). Ворота “Реала” у цій грі захищав орендований з “Челсі” Кепа Аррісабалага.

Раніше Анчелотті заявив, що бельгійський воротар Тібо Куртуа відновився та може зіграти у одному з двох матчів проти “Баварії”.

На передматчевій пресконференції головний тренер “Реала” підтвердив, що Куртуа та ще один гравець, Едер Мілітао, повернулися до складу. Тим не менше, Анчелотті зауважив, що незважаючи на те, що Куртуа увійшов до заявки на матч, він не зіграє у першій грі проти “Баварії”.

“Ми щасливі, що Мілітао та Куртуа повернулися. Мілітао провів важку гру проти “Реал Сосьєдада”. Він може зіграти, але я не можу думати про те, чи буде це чесно. Я чинив несправедливо багато разів цього сезону, коли вибирав стартовий склад.

Тібо Куртуа повернувся після травми, але завтра він не зіграє”, – сказав Анчелотті.

Отже, в першому матчі проти “Баварії” на воротах “Реала” найімовірніше буде стояти Андрій Лунін. Для українського гравця це вже сьомий поспіль поєдинок у Лізі чемпіонів.

Читайте також: