Скандальний вінгер “Шахтаря” може покинути клуб: “гірники” ставлять умову

Хусрав Тоіров, 19-річний вінгер з Таджикистану, планує залишити донецький клуб “Шахтар” у літнє трансферне вікно. Про це повідомляє “Футбол24”. За даними джерела, головний тренер “гірників” Маріно Пушич не бачить Тоірова в складі команди, адже він вже не відповідає вимогам для участі у матчах U-19 через свій вік.

Джерело також зазначає, що “Шахтар” поставив важливу умову – новий клуб Тоірова має бути не з росії.  Цей аспект набуває особливої важливості в контексті нещодавнього скандалу, в який потрапив гравець.

Тоіров отримав штраф в розмірі 300 тисяч гривень від керівництва “Шахтаря” за те, що він лайкнув публікацію російських ЗМІ про результат матчу між Росією та Сербією (4:0). Крім того, клуб пообіцяв перерахувати ці кошти на потреби Збройних Сил України.

У випадку відсутності інтересу до Тоірова з боку зарубіжних клубів, “гірники” розглядатимуть можливість його відправлення в оренду до будь-якого клубу УПЛ.

Хусрав Тоіров приєднався до “Шахтаря” у березні 2023 року. За цей період він встиг зіграти лише два матчі за першу команду, переважно виступаючи за молодіжку.

Читайте також: