Мбаппе готовий попрощатися з мільйонами євро, щоб покинути “ПСЖ”

Нападник футбольного клубу “Парі Сен-Жермен” Кіліан Мбаппе розглядає можливість відмовитися від майже 130 млн євро, щоб покинути французьку команду. Про це повідомив журналіст та інсайдер Рамон Альварес у соціальній мережі X (раніше відомій як Twitter).

За даними джерела, футболіст готовий відмовитися від бонусу за лояльність та частини заробітної плати, яку йому мають виплатити цього сезону. Загалом, Мбаппе може зректися 127,8 млн євро.

Нагадаємо, раніше було повідомлялось, що Кіліан підписав контракт із “Реалом” на початку лютого 2024 року. Угода гравця з клубом розрахована на п’ять років. Також було згадано, що після літнього переходу до Мадрида Мбаппе може заробити загалом 225 млн євро за п’ять років, а підписний бонус за перехід на правах вільного агента становитиме близько 150 млн євро.

Слід відзначити, що Мбаппе грає за ПСЖ з 2017 року. 25-річний футболіст здобув з парижською командою 13 трофеїв. Орієнтовна вартість футболіста за даними інтернет-порталу Transfermarkt становить 180 млн євро.

Читайте також: