Балакін та Беркут увійшли до списку арбітрів Євро-2024

Українські арбітри Микола Балакін та Олександр Беркут увійшли до офіційного списку суддів чемпіонату Європи-2024.

Українці потрапили до переліку “офіційних осіб підтримки матчів”. До їхніх обов’язків входитиме роль четвертого або резервного судді.

Загалом на Євро-2024 працюватимуть 18 головних арбітрів. У рамках співпраці між УЄФА та КОНМЕБОЛ у список увійшов аргентинський рефері Факундо Тельо.

Рефері Євро-2024: Артур Соареш Діаш (Португалія), Хесус Хіль Мансано (Іспанія), Марко Гуїда (Італія), Іштван Ковач (Румунія), Іван Кружляк (Словаччина), Франсуа Летексьє (Франція), Денні Маккелі (Нідер) Шимон Марциняк (Польща), Халіл Умут Мелер (Туреччина), Глен Нюберг (Швеція), Майкл Олівер (Англія), Даніеле Орсато (Італія), Сандро Шерер (Швейцарія), Даніель Зіберт (Німеччина), Ентоні Тейлор (Англія). (Франція), Славко Вінчич (Словенія), Фелікс Цвайєр (Німеччина).

Збірна України у груповому етапі чемпіонату Європи-2024 зіграє у квартеті Є з Бельгією, Словаччиною та Румунією. Перший матч українці проведуть із Румунією 17 червня. Також відкритий продаж квитків на матчі “синьо-жовтих” на Євро-2024.

Україна вчетверте зіграє на чемпіонаті Європи. “Синьо-жовті” незмінно виступають у фінальній частині континентальної першості з 2012 року.

Читайте також: