Букмекери назвали однозначного фаворита бою Ломаченко-Камбосос

12 травня в австралійському Перті відбудеться бій за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі між ексчемпіонами світу в легкій вазі австралійцем Джорджем Камбососом-молодшим (21-2, 10 KO) та українцем Василем Ломаченком (17-3, 11 KO).

Пояс став вакантним після того, як його колишній володар Девін Гейні перейшов у першу напівсередню вагу.

Букмекери вже зробили прогноз на майбутній поєдинок. Аналітики Favbet вважають однозначним фаворитом українця. На його перемогу пропонують зробити ставку з коефіцієнтом 1,18. Успіх Камбососа – коефіцієнт 6,30, нічия котирується коефіцієнтом 23,00. Фахівці оцінюють ймовірність перемоги українця у 86%, Камбососа – у 18% при маржі букмекерів у 4%.

Зазначимо, що австралієць виступатиме вдома у своєму часовому поясі, в якому наш боксер виступав лише раз.

Найімовірнішою вважається перемога Василя за очками (коефіцієнт 1,53), також велика й можливість нокауту від нього – 3,50. Достроковий успіх Камбососа оцінюється коефіцієнтом 13,00, рішення суддів на його користь – 9,50.

Бій між Василем та Джорджем пройде на “RAC Arena” в австралійському Перті, початок – орієнтовно о 5-й годині ранку за київським часом.

Нагадаємо, Ломаченко у травні 2023 року поступився Девіну Гейні у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу. У свою чергу Камбосос у своєму останньому бою переміг британця Максі Хьюза, завоювавши титул IBO у легкій вазі.

Читайте також: