У Кам’янському стартував відкритий чемпіонат міста з волейболу “Квітневий мікс”

У пʼятницю, 19 квітня, в Камʼянському на базі СК “Прометей” розпочався відкритий чемпіонат міста з волейболу
“Квітневий мікс” серед аматорських команд. Змагання проходять за підтримки міського голови Андрія Білоусова та ГО “Бджола” спільно з управлінням молоді та спорту.

Протягом трьох днів свої сили на чемпіонаті випробовуватимуть 9 колективів з різних міст України:

  • Команди міста Камʼянського “Прометей” і “Паляниця”;
  • Команда міста Дніпра “Дніпро”;
  • Команда селища міського типу Царичанка “Царичанка”;
  • Команда міста Запоріжжя “Січ”;
  • Команда міста Бердянська “Азовський оазиз”;
  • Команда міста Мелітополя “Мелітополь”;
  • Команда міста Павлограда “Факел”;
  • Команда міста Харкова “Міцний горішок”.

На спортивне свято, аби привітати спортсменів, завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор СК “Прометей” Андрій Дроговоз, голова структурного підрозділу
Дніпропетровської територіальної організації громадської організації “Фізкультурно-спортивного товариства “Спартак”” Вікторія Орєшина, президент ГО “Федерація волейболу Камʼянського” Тетяна Борис, а також суддівська бригада змагань Юрій Білоус, Анжеліка Авчарова та Тетяна Ібрагимова.

– Вітаю спортсменів та організаторів зі стартом змагань! За дорученням міського голови Андрія Білоусова дозвольте побажати вам успіхів та наснаги. Головне, аби всі учасники отримали задоволення від поєдинків та спілкування між собою! Дуже приємно відзначити, що серед справжніх майстрів цього виду спорту, з нами присутні люди, які досягли найвищих результатів, ставши переможцями Всесвітніх ігор 2017 року у Новій Зеландії. Маємо надію, що у майбутньому наші земляки продовжать дивувати всіх своїми досягненнями, – наголосив А. Івашина, – Сьогодні, о пʼятій ранку, підступний ворог наніс страшний ракетний удар по нашому славетному Дніпру. На жаль, є поранені та загиблі. Ми ще раз впевнилися, що ціль ворога – людські життя, але нас неможливо здолати. Дякуємо захисникам та захисницям, які виборюють нашу незалежність! Слава Україні!

Під час церемонії відкриття своїми виступами присутніх порадували співачка Соломія Чередник та вихованки ДЮСШ № 2 відділення черліденгу тренера-викладача Олени Козинець.

Крім того, з нагоди відзначення 75-річного ювілею, Олексій Чоха, активний член ГО “Федерація волейболу Кам’янського” та ветеран цього виду спорту, був нагороджений вітальним листом.

Зазначимо, що імена переможців чемпіонату стануть відомі у неділю, 21 квітня.

Читайте також: