“Манчестер Сіті” – “Реал”: де дивитися і ставки букмекерів на матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Сьогодні, 17 квітня, “Манчестер Сіті” прийме “Реал” у рамках матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24. У першій грі команди видали поєдинок-трилер, забивши на двох шість голів (3:3).

Зустріч відбудеться на стадіоні “Сіті оф Манчестер”, початок поєдинку о 22:00 за київським часом. На території України у прямому ефірі його ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO.

“Ман Сіті” та “Реал” – головні фаворити на перемогу в Лізі чемпіонів. На жаль, жереб звів їх на такій ранній стадії. Обидві команди лідирують на внутрішній арені, “вершкові” взагалі можуть похвалитися відмінним гандикапом у Ла Лізі, а ось “городяни” здобувають перемоги в щільному календарі АПЛ і Кубка Англії, проте відірватися від “Ліверпуля” та “Арсеналу” підопічним Хосепа Гвардіоли поки що не вдається.

Історія зустрічей

Футбольні шляхи “Манчестер Сіті” й “Реала” раніше перетиналися 13 разів у рамках Ліги чемпіонів і Міжнародного кубка чемпіонів. Спостерігається перевага за кількістю перемог на користь англійців – 5 успішних матчів проти 4 перемог іспанців, тоді як ще чотири зустрічі завершилися нічиєю. Різниця голів – 25:22. Найбільша перемога “містян” – 4:0 (2023), “галактікос” – 4:1 (2015).

Прогнози букмекерів на матч “Манчестер Сіті” – “Реал”

Абсолютним фаворитом поєдинку букмекери вважають англійський клуб. На перемогу підопічних Хосепа Гвардіоли в основний час приймаються ставки з коефіцієнтом 1,72. Нічия – 4,40. Виграш мадридців – 5,10.

Аналогічно, вище оцінюються шанси “городян” на успіх за підсумками двоматчевого протистояння – 1,39. Прохід команди Карло Анчелотті до півфіналу – 3,25.

Орієнтовні склади

  • “Манчестер Сіті”: Едерсон – Гвардіол, Стоунз, Діаш, Вокер – де Брюйне, Родрі, Сілва – Гріліш, Голанд, Фоден.
  • “Реал”: Лунін – Менді, Рюдігер, Начо, Карвахаль – Камавінга – Кроос, Вальверде – Беллінгем – Вінісіус, Родріго.
  • Не зіграють: Чуамені, Куртуа, Алаба.

Зазначимо, що в півфіналі Ліги чемпіонів переможцець пари “Реал” – “Манчестер Сіті” зустрінеться з тріумфатором протистояння “Арсенал” – “Баварія”.

Читайте також: