“Боруссія” – “Атлетіко”: де дивитися матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів та на кого ставлять букмекери

16 квітня, о 22:00, у Дортмунді на “Вестфаленштадіоні” відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між “Боруссією” Дортмунд та “Атлетіко” Мадрид.

Іспанці поки попереду

Тижнем раніше команди зустрічалися в Мадриді, на стадіоні “Метрополітано”. Тоді переміг “Атлетіко” з рахунком 2:1. Голами відзначилися Родріго Де Пауль, 5 та Самуель Ліно, 32. У німців єдиний гол у другому таймі забив Себастьєн Алле, 81.

Гарною грою команди відзначилися у першому раунді плей-оф. “Атлетіко” по пенальті вибив італійський “Інтер”, зігравши на виїзді 0:1, вдома 2:1, пен. 3:2. “Боруссія” пройшла нідерландський “ПСВ”, 1:1 на виїзді, 2:0 удома.

Остання гра між “Атлетіко” та “Боруссією” саме в Дортмунді відбулася в сезоні-2018/19, і тоді закінчилася перемогою Борусії 4:0. “Атлетіко” лише один раз перемагав у Дортмунді.

Фаворит букмекерів

Не дивлячись на перемогу іспанців у попередньому матчі, “джмелям” дають більше шансів, на їх успіх приймають ставки з коефіцієнтом 2.27. Перемогу мадридського клубу оцінюють у 3.20. Нічия – 3.65.

На прохід до наступної стадії фаворитом букмекери вважають “Атлетіко”, їх шанси оцінюють в 1.43, на прохід дортмундців дають 2.90.

А от на те, що буде пенальті букмекери дають прогноз з коефіцієнтом 7.00.

Де дивитися матч

Матч “Боруссія” Дортмунд та “Атлетіко” Мадрид покажуть на платформі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та у розділі “Спорт”, що входять до пакету “Максимальний”. Також онлайн трансляція буде доступна користувачам платформи Volya TV.

Читайте також: