“Я не хочу, щоб він постраждав”: Леннокс Льюїс переживає, що Джейк Пол може добряче отримати в бою з Майком Тайсоном

Колишній беззаперечний чемпіон у важкій вазі Леннокс Льюїс дав свій прогноз напередодні майбутнього показового бою Джейка Пола проти колишнього суперника Льюїса та іншої легенди суперважкої ваги Майка Тайсона.

Шанувальники боксу по всьому світубули шоковані, коли було оголошено, що “Проблемна дитина” зустрінеться з Тайсоном, а чутки про те, що змагання можуть бути професійними, викликали занепокоєння за здоров’я обох суперників.

Тайсон, який вийде на ринг, на 30 років старший за свого суперника, востаннє бився як професіонал у 2005 році, де його зупинив Кевін Макбрайд з Ірландії.
За останні вісім місяців Пол брав участь у трьох професійних змаганнях, хоча й у важкій вазі проти суперників, які далеко не такі страшні, як “Залізний Майк”. Однак нещодавні новини підтвердили, що їхній поєдинок буде показовим, хоча Майк Тайсон стверджує, що скоригований набір правил мало змінить його підхід до вечірнього бою.

У розмові з TMZ Sports Леннокс Льюїс заявив, що Джейк Пол має бути спокійний, оскільки бій не може бути санкціонований. Також він додав, що побоювався б за здоров’я Пола, якби змагання входили в офіційний рекорд Майка Тайсона.

“Це буде чудовий бій, я з нетерпінням чекаю його. Я не засмучений тим, що це не професійний бій, тому що мені було б дуже погано за Джейка Пола. Я не хочу, щоб він постраждав”, – сказав Льюїс.

Поєдинок Джейка Пола проти Майка Тайсона відбудеться 20 липня на стадіоні AT&T в Арлінгтоні, штат Техас, і його можна буде дивитися в прямому ефірі на Netflix.

Читайте також: