“Полісся” здолало “Минай”, перервавши провальну серію

“Полісся” здобуло виїзну результативну перемогу над “Минаєм” у рамках 23-го туру УПЛ.

Гості після надуспішного старту випали з чемпіонських перегонів та йшли із 8-матчевою безвиграшною серією, і це лише в чемпіонаті України. “Минай” навпаки після зимової паузи здобув перші перемоги в сезоні та значно покращив шанси вибратися з останньої сходинки.

Попри непогані кондиції, скористатися кризою суперника закарпатці не змогли. “Поліссю” знадобилося 10 хвилин, щоб відкрити рахунок зусиллями Луїфера. Цей гол з другого поверху став дебютним для венесуельця в УПЛ. Невдовзі матч перервали на годину через повітряну тривогу. По поверненню на поле автор першого забитого м’яча відзначився вдруге.

На старті другої половини Мустафаєв, здавалося, закрив усі питання щодо переможця третім голом у ворота господарів. Аж тут “Минай” зробив натяк на камбек. Устименко на 65-й додав інтриги. Будківський в ігровому епізоді влетів головою в голову суперника. Пролилася кров. Замін у “Полісся” більше не було.

“Минай” пішов вперед. Устименко оформив дубль на 87-й. Через затримку гри після падіння Будківського, господарі могли розраховувати на те, що арбітр компенсує ще понад 5 хвилин. Тиск на ворота “вовків” продовжувався до фінального свистка. На 90+5 хвилині, здалося, Кравець ногою зачепив обличчя Семотюк в штрафному. “Постраждалий” вимагав пенальті, однак після перегляду VAR суддя вирішив інакше. “Минай” так і не врятувався від поразки – 2:3.

“Полісся” вперше за 9 ігор набрало три очки – 6 місце, 36 балів. “Минай” (14) втратив шанс зрівнятися з “Металістом 1925” (17 очок) за набраними балами.

  • УПЛ. 23-й тур

“Минай” – “Полісся” – 2:3 (0:2)Фото

Голи: Устименко, 65, 87 – Луїфер Ернандес, 9, 23, Мустафаєв, 59

Читайте також: