Ярмоленко про участь на Євро-2024: “Все залежить від мене”

Після тріумфальної перемоги “Динамо” над “Зорею” (3:0) Андрій Ярмоленко поділився своїми думками щодо шансів потрапити до складу збірної України на Євро-2024.

Півзахисник київського “Динамо” Андрій Ярмоленко чітко окреслив умови, за яких він може зіграти на Євро-2024. За його словами, все залежить від його ігрової форми та рівня футболу, який він демонструватиме у клубі.

“Якщо буду грати погано, то не поїду на чемпіонат Європи. Все цілком зрозуміло. Усе залежить від мене, якщо наберу форму, то дорога до збірної буде відкрита”, – підкреслив Ярмоленко.

Сезон 2023/2024 для Андрія Ярмоленка розпочався не найкраще. Через травму він пропустив значну частину матчів. Проте, повернувшись на поле, він знову демонструє свою майстерність.

У складі київського “Динамо” Ярмоленко вже встиг провести 8 матчів, забивши 5 голів та віддавши 2 гольові передачі. Завдяки його результативним діям та самовідданій грі, “Динамо” здобуло перемогу в черговому матчі чемпіонату УПЛ і піднялося на 3 місце в турнірній таблиці.

Варто зазначити, що Андрій провів 116-й матч за збірну України, ставши рекордсменом за кількістю зіграних матчів.

Нагадаємо, що збірна України під керівництвом Сергія Реброва здобула путівку на Євро-2024, перемігши у плей-оф відбору збірні Боснії і Герцеговини (1:2) та Ісландії (2:1).

Перед стартом чемпіонату Європи українська команда проведе три товариські матчі: 3 червня з Німеччиною, 7 червня з Польщею та 11 червня з Молдовою.

Матчі збірної України на Євро-2024

  • Румунія – Україна (17 червня)
  • Словаччина – Україна (21 червня)
  • Україна – Бельгія (26 червня)

Читайте також: