Лунін підписав контракт із маркетинговим агентством Polaris Sports

Український голкіпер “Реала” Андрій Лунін підписав контракт із маркетинговою агенцією Polaris Sports. Деталі підписаної угоди не повідомляються.

Відомо, що агентство Polaris Sports заснував португалець Жорже Мендеш, колишній агент форварда Кріштіану Роналду та багатьох інших відомих футболістів. Нагадаємо, минулого року повідомлялося, що українець підписав договір із зірковим агентом.

Лунін цього сезону зіграв 24 матчі за “Реал” у всіх турнірах. 11 зустрічей українець провів “на нуль”, пропустивши загалом 19 м’ячів. “Бланкос” та воротар вже ведуть переговори про підписання нового контракту. Нинішня угода українця розрахована до кінця сезону 2024/25.

“Реал” форсує переговорний процес щодо продовження контракту з українцем на тлі повторного вильоту на тривалий термін Тібо Куртуа. У новому договорі Луніна буде збільшено заробітну плату та прописано гарантовану кількість ігор, яку українець проведе за сезон. При цьому Лунін буде запасним воротарем, тоді як перший номер повинен залишитися за Куртуа.

“Реал” лідирує в Ла Лізі, маючи перевагу у вісім очок від “Барселони”. У наступному турі чемпіонату Іспанії команда Карло Анчелотті вирушить у гості до “Мальорки”, а перед цим зіграє в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти “Манчестер Сіті”.

Читайте також: