У Камʼянському пройшов чемпіонат міста зі стрибків на акробатичній доріжці

У пʼятницю, 29 березня, на базі камʼянської ДЮСШ № 4 пройшов відкритий чемпіонат міста зі стрибків на акробатичній доріжці.

У змаганнях взяли участь 122 спортсмени, серед яких 7 атлетів з Дніпра. Вони змагалися за програмою юнацьких та дорослих розрядів, а також КМС та МС.

На урочисте відкриття чемпіонату завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор ДЮСШ №4 Олександр Кірпа, депутат районної ради КМР Михайло Підгурський, голова федерації стрибків на акробатичній доріжці Віктор Хайманов, а також головний суддя, старший тренер Ірина Крупий.

– Шановні спортсмени, глядачі та організатори, радий вітати вас на цьому прекрасному заході. Сьогодні у нашому місті була жахлива ніч, внаслідок ворожої атаки зруйновано та пошкоджено ряд будинків, на жаль, маємо й постраждалих. Ми ще раз впевнилися, що ціль ворога – людські життя, але нас неможливо здолати, незважаючи на все ми зібралися разом, заради наших дітей та спільного майбутнього. Тому за дорученням міського голови Андрія Білоусова, хочу побажати усім учасникам успіхів та високих досягнень. Нехай переможе найсильніший! Слава Україні!, – сказав А. Івашина.

За словами голови федерації стрибків на акробатичній доріжці Віктора Хайманова, підготовка до чемпіонату йшла протягом чотирьох місяців.

– Діти та молодь готові показати все на що вони здатні. Впевнений, що їхній наполегливий труд принесе вражаючі результати,- наголосив В. Хайманов, – Наступним викликом для наших спортсменів стане чемпіонат міста за програмою лише дорослих розрядів, який заплановано на травень. А також обласний та всеукраїнський турніри, що пройдуть у вересні.

Давид Швець, один із наймолодших учасників змагань, зізнався, що почав займатися цим видом спорту менше шести місяців тому.

– На тренування мене привела мама, і я захопився цим. Знайшов тут багато нових друзів, – каже хлопець, – Сьогодні я вперше взяв участь у чемпіонаті та одразу ж посів перше місце! Це просто неймовірно, я дуже радий!

Результати вихованців ДЮСШ №4:

  • 46 перших місця;
  • 41 других місце;
  • 35 третіх місця.

За підсумками чемпіонату усі призери та переможці були нагороджені грамотами та медалями.

Читайте также: