Воррен: “Ви отримаєте на рингу “вінтажного” Ф’юрі, який нокаутує Усика”

Промоутер Френк Воррен вважає, що володар титулу WBC Тайсон Ф’юрі набере свою “вінтажну” форму до бою з чемпіоном світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком.

“Я відчував, що Тайсон зможе зупинити Усика, ще коли контракт був підписаний. Ф’юрі дуже старанно тренувався, і отримав розсічення. Існує різниця між його формою взимку і після повернення у тренувальний табір. Очевидно, що він мав пару тижнів на відновлення, але йому не потрібно було заново скидати вагу.

Тайсон вже має оптимальну вагу, а це означає, що він набере швидкість, набереться потужності і ви отримаєте на рингу “вінтажного” Тайсона Ф’юрі. Він нокаутує Усика”.

Об’єднавчий бій між Усиком і Ф’юрі спершу було призначено на 17 лютого, але через травму Тайсона було перенесено на 18 травня. Івент прийме саудівський Ер-Ріяд.

WBC пропонує провести реформу суддів на звітний бій, збільшивши їхню кількість до 5-6 осіб. Штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять 10 мільйонів доларів.

Президент WBC Маурісіо Сулейман оголошував, що між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок. Другий бій також готові санкціонувати і у WBO. Повідомлялося, що доля можливого реваншу залежить від першого бою. Ф’юрі заявив, що у контракті є пункт про обов’язковий реванш, і повторний бій з Усиком може відбутися у жовтні.

Читайте також: