Визначено місця та час початку матчів жіночої збірної України з футболу у кваліфікації ЧЄ-2025

Стали відомі місця проведення стартових матчів для жіночої збірної України з футболу у кваліфікації до чемпіонату Європи-2025.

“Синьо-жовті” розпочнуть відбір у групі В4 номінально домашнім матчем із Косово. Зустріч відбудеться у турецькій Анталії на арені “Мардан” 5 квітня. Старт поєдинку – о 18:00 за київським часом.

Через чотири дні, 9 квітня, жіноча команда України буде грати з Хорватією в Запрешичі. Матч прийме “Stadion Ivan Laljak-Ivic”, початок гри – о 17:00 за Києвом.

31 травня та 4 червня колектив Володимира Пятенка зіграє з Вельсом. Кваліфікація для української команди завершиться у липні матчами проти Косова (12 липня) та Хорватії (16 липня).

Команди, які займуть перші місця в чотирьох групах Ліги B, а також дві найкращі команди з других місць змагатимуться з двома іншими місцями, що залишилися, і тими, хто фінішує третіми. Відповідно, “синьо-жовтим” для кращого посіву бажано займати перше чи друге місце у квартеті. Завдання щонайменше – не стати останніми в групі.

Шість команд, які подолають згаданий бар’єр плей-офф, зіграють у фінальній стадії відбору проти суперниць, які пройдуть шляхом A та шляхом C. Сімка найсильніших у підсумку вийде на ЧЄ-2025. Два раунди плей-офф відбудуться у жовтні – грудні 2024 року.

Читайте також: