Українець Владислав Гераскевич посів четверте місце на Кубку світу зі скелетону

Український скелетоніст Владислав Гераскевич посів четверте місце на етапі Кубка світу-2023/24 зі скелетону в американському Лейк-Плесіді.

Владислав у першій спробі показав сьомий результат. У другому заїзді Гераскевич покращив свій час, що дозволило піднятися на четверту сходинку, розділивши її з британцем Меттом Вестоном. Українець 0,57 секунди програв переможцю Чжень Іню з Китаю.

Четверте місце на етапах Кубка світу – це новий рекорд України у скелетоні. Попередній найкращий результат (6-те місце) показав також Гераскевич у сезоні-2021/22 у Сігулді та у нинішньому сезоні у Янцині.

Також на змаганнях у Лейк-Плесіді виступив ще один українець Ярослав Лавренюк. 16-річний спортсмен вперше у своїй кар’єрі пробився у другу спробу етапу Кубка світу, посівши у підсумку 24-те місце.

Нагадаємо, Гераскевич посів десяте місце на чемпіонаті світу-2024 у німецькому Вінтерберзі, показавши найкращий результат в історії України. Вперше українську команду на світовій першості представляли два спортсмени – також брав участь Лавренюк.

Читайте також: