Збірна України з футболу проведе товариський матч проти Німеччини

Збірна України з футболу проведе контрольний матч із Німеччиною 3 червня. Поєдинок пройде у Нюрнберзі на стадіоні “Марк Морлок”. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом. Про це повідомляє офіційний сайт УАФ.

Матч із Німеччиною стане першим у серії червневих спарингів команди Сергія Реброва. 7 червня “синьо-жовті” проведуть контрольний поєдинок із командою Польщі. Далі 11 числа команда Сергія Реброва зіграє у Кишиневі зі збірною Молдови.

Німеччина – команда-господарка чемпіонату Європи-2024. Бундестім зіграє у групі А, де їхніми суперниками стануть Швейцарія, Шотландія та Угорщина.

Нагадаємо, у півфіналі відбору Євро-2024 Україна зустрінеться з Боснією і Герцеговиною. Гостьова для “синьо-жовтих” зустріч пройде найближчого четверга, 21 березня, у місті Зениця на стадіоні “Біліно Поле”. Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

У разі успіху Україна зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде “домашнім” для наших спортсменів та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

Читайте також: