У Кам’янському завершився чемпіонат міста з футзалу 

16 та 17 березня на базі СК “Прометей” пройшли заключні матчі чемпіонату міста Кам’янське з футзалу сезону 2023-2024 серед виробничих підприємств та аматорських колективів у Лігах “А”, “В” та “С”.

У Лізі “А” боротьба точилася між командами “Атлетик” та “МКС”. У вирішальному матчі чемпіон минулого сезону “Атлетик” підтвердив і в  цьому чемпіонаті, що вони – найсильніша команда Кам’янського. “МКС” задовольняла  і нічия, але гравців “Атлетика” було не зупинити, рахунок матчу 8:1. Таким чином, “Атлетик” стає переможцем, “МКС” – срібним призером, а “Олімпія-2001” (Аульський водовід 1) –  бронзовим. Кращим гравцем чемпіонату визнано Артура  Мелюшко, гравця команди-переможців.

Золотий кубок отримав керівник команди “Атлетик” Андрій Пометун, срібний отримав керівник “МКС” Дмитро Ровенський.

У Лізі “В” переможцем стала “Петриківка”, Самсон” Северодонецьк – срібним призером, “Баглій” – бронзовим. Команди провели заключні матчі 17 березня. “Петриківка” поступилася 4:3 команді  “Штурм”. “Дніпро” не дав команді “Баглій” зайняти друге місце, перемігши суперника 5:4 і дав можливість стати другим команді “Самсон”. Кращим гравцем Ліги став Володимир Сорока.

16 березня заключні матчі пройшли в Лізі “С”. У вирішальному матчі “ГЕС” з рахунком 5:3 переміг “СК Тайм-2” і здобув перше місце. “Альянс” переміг з рахунком 4:3 “Амкал” і став срібним призером,  “Амкал” здобув бронзові нагороди. Кращим гравцем чемпіонату визнано капітана команди “ГЕС” Сергія Циганка.

Вітали переможців голова федерації футболу міста Кам’янське Едуард Коряк, перший заступник голови федерації футболу міста Ігор Ігнатенко, голова комітету масового футболу міста Василь  Вербецький, керівники команд та вболівальники.

“Вітаю усіх з завершенням чемпіонату. Пів року пролетіло, зіграно дуже багато цікавих матчів і боротьба велася за чемпіонство до останнього туру. Дякуємо ЗСУ за можливість проводити змагання, дякуємо усім підприємствам які працюють на перемогу. Чемпіонат завершено, вітаю, попереду ще фінал Кубку Ліги”- підкреслив Е.Коряк.

У Кам’янському завершився чемпіонат міста з футзалу  У Кам’янському завершився чемпіонат міста з футзалу  У Кам’янському завершився чемпіонат міста з футзалу  У Кам’янському завершився чемпіонат міста з футзалу  У Кам’янському завершився чемпіонат міста з футзалу 

Читайте також: