Дніпрянка перемогла на чемпіонаті України з повітряної гімнастики

У Дніпрі з 20 по 21 травня проходив Відкритий чемпіонат України з повітряної гімнастики AERIAL CHAMP SPRING CUP 2023.

Сезонні кваліфікаційні змагання Весняного кубку Чемпіонату України 2023 проходили за організаційної підтримки Федерації повітряної гімнастики України і зібрали рекордну кількість учасників – понад 450 спортсменів із 29 міст України.

Попри непрості часи, талановита молодь боролася за звання кращих повітряних гімнастів України та отримання чи підтвердження розрядів.

До уваги журі демонструвалися номери у відділеннях “Спорт” і “Арт-шоу” на трьох кваліфікаційних снарядах: “Повітряні полотна”, “Повітряне кільце” та “Повітряний гамак”. Змагалися учасники різних вікових категорій: “Міні” (до 6 років), “Діти” (6-9 років), “Ювенали” (10-13 років), “Юніори” (14-17 років), “Молодь” (18-35 років), “Дорослі” (старші 35 років). Яскраві вражаючі виступи на сцені виконувалися спортсменами як сольно, так і в дуетах, тріо чи групах.

По результатам змагань, «золото» в категорії «Молодь» (18-35 років) на повітряних полотнах здобула другокурсниця юридичного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Анастасія Кондратьєва.

Студію, яка представляла Анастасія, Wellery Aerial Studio, відзначили за найбільшу кількість учасників: з 28 її спортсменів-учасників 24 посіли призові місця.

Дніпрянка перемогла на чемпіонаті України з повітряної гімнастики