Тренер з фізпідготовки “Чорноморця” втік до Майамі: офіційна заява клубу

Тренер із фізичної підготовки ФК “Чорноморець” Ігор Касьяненко не повернувся з командою зі зборів у Туреччині, а поїхав до Майамі, де хоче влаштуватися із сім’єю.

Стосовно нього розпочато внутрішнє розслідування. Про вчинок тренера висловилися в ФК.

В прес-службі повідомили, що Касьяненко весь час провів з командою на зборах, брав повноцінну участь в підготовчому процесі, але не зʼявився в аеропорту Антальї, коли команда відлітала в аеропорт Кишинева.  Квиток на нього був придбаний, але в літаку на момент відправлення його не виявилося.

Керівництво ФК “Чорноморець“ засудило вчинок вже екс-тренера та повідомило про нього Міністерству молоді і спорту України.

“Вплинути на таке рішення можливості немає, хоча спроба адекватного діалогу з боку клубу була – у відповідь зіткнулися з непорядністю людини. Проте клуб може вплинути на подальшу кар’єру втікача.  Керівництво ФК “Чорноморець” ініціювало процес анулювання Касьяненку тренерської ліцензії. Той, хто обманув клуб, свого безпосереднього керівника, головного тренера команди (Касьяненко прийшов в “Чорноморець” на початку 2022 року) не має права залишатися у футболі. Ті, хто взяв Касьяненка на роботу, мають знати про його хист до зради”, – зазначили в ФК.

Читайте також: