Збірна України з футболу офіційно проведе товариський матч з Польщею

Українська асоціація футболу офіційно повідомляє, що 7 червня збірна України проведе контрольний матч із командою Польщі. Місце та точний час проведення спарингу буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, “синьо-жовті” запланували на червень три товариські поєдинки. Раніше стало відомо, що 11 числа команда Сергія Реброва зіграє у Кишиневі зі збірною Молдови.

Спаринги з командами Польщі, Молдови та поки що невідомим суперником можуть стати для української збірної важливими елементами підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи-2024, яка пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Щоб туди потрапити, команді Реброва потрібно успішно зіграти у плей-офф кваліфікаційного турніру.

Нагадаємо, у півфіналі відбору Євро-2024 Україна зустрінеться з Боснією і Герцеговиною. Гостьова для “синьо-жовтих” зустріч відбудеться 21 березня у місті Зениця на стадіоні “Біліно Поле”. Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

У разі успіху команда Сергія Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде “домашнім” для “синьо-жовтих” та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

Читайте також: