Кам’янські каратистки стали призерами чемпіонату України

27 травня в Ужгороді пройшов Чемпіонат України з Кіокушин Будо карате WKB в вагових категоріях серед хлопчиків, юнаків, юніорів, дівчаток, дівчат, юніорок, чоловіків та жінок.

У змаганнях взяли участь 334 спортсмена з 13 областей:  Закарпатської, Запорізької, Полтавської, Дніпропетровської, Одеської, Херсонської, Рівненської, Львівської, Волинської, Тернопільської, Черкаської, Сумської та Миколаївської.

Кам’янський спортивний клуб Кіокушин-кан карате-до «БУСІН-КАН» представляли 5 каратисток. Змагання стали для дівчат важким випробуванням, адже дехто з них виступав у нових категоріях, а суперники були дуже сильними. Та, незважаючи на усі труднощі, вихованки клубу посіли призові місця.

Призерами стали троє дівчат:

  • Влада Демянчук – 1 місце;
  • Вікторія Гунько – 1 місце;
  • Поліна Никифоріва – 3 місце.

Керівник клубу Роман Кашира зазначив, що задоволений результатом спортсменок.

– Ми отримали великий досвід та закінчуємо спортивний рік на передодні літа на високій ноті, – наголосив Кашира. –  Вітаємо наших дівчат з вагомими досягненнями. Дякуємо спортсменкам, які взяли участь у турнірі, та їх батькам за підтримку. Дякуємо нашим воїнам, що нас боронять. Дякуємо організаторам змагань за кваліфіковану спортивну подію!

Кам’янські каратистки стали призерами чемпіонату України