Юрій Калітвінцев подав у відставку з посади головного тренера “Полісся”

Головний тренер “Полісся” Юрій Калітвінцев подав у відставку. Виконувачем обов’язків наставника буде Сергій Шищенко.

“Юрій Миколайович Калітвінцев прийняв рішення самостійно піти у відставку. Це було надважке для нього рішення, так само і для мене – погодити його.

Юрій – людина, яку я надзвичайно поважаю. З кожним роком нашої співпраці ця повага ставала тільки сильнішою. У нас сформувалися тісні і довірчі стосунки, які я дуже ціную і ніколи не забуду того, що він зробив для футбольного клубу “Полісся”.

Виконувачем обов’язки призначено Сергія Шищенка. При всій повазі до іноземних тренерів я вважаю, що “Полісся” має очолити саме український спеціаліст. В нас багато талановитих фахівців Вернидуб, Скрипник, Ротань, Ребров, Григорчук і хотів би щоб до цієї команди фахівців доєднався і Шищенко”, – розповів президент “Полісся” Геннадій Буткевич.

Одним із кандидатів на посаду головного тренера є екснаставник “Зорі” та “Шахтаря” Патрік ван Леувен. Повідомлялося, що найближчим часом сторони розпочнуть переговори.

“Полісся” не виграє у чемпіонаті шість матчів поспіль. Житомирці програли два останні поєдинки та посідають шосте місце в УПЛ. У наступному матчі “Полісся” зіграє на виїзді проти “Оболоні” 16 березня.

Читайте також: