У Кам’янському пройшли “V Зимові молодіжні ігри-2024”

У пʼятницю, 1 березня, в Камʼянському пройшли “V Зимові молодіжні ігри-2024”. Спортивно-масовий захід відбувся за підтримки міського голови Андрія Білоусова та ГО “Бджола”. Організаторами свята виступили управління молоді та спорту спільно із Міським центром “Спорт для всіх”.

За першість в командних естафетах змагалися 6 колективів з різних навчальних закладів нашого міста.

На урочисте відкриття змагань, аби привітати спортсменів, завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, заступник директора СК “Прометей” Ганна Ванюшкіна, а також тимчасово виконуюча обовʼязки директора міського центру “Спорт для всіх” Наталія Соломоненко.

– Сьогодні в нашому місті впʼяте проходять “Зимові молодіжні ігри”. Дуже приємно, що з кожним роком їх популярність тільки зростає, а учні та студенти із задоволенням виконують усі вправи та завдання, які ставлять перед ними фахівці. Хочу побажати учасникам високих результатів, головне, аби всі отримали задоволення від змагань та спілкування між собою. Наша молодь залишається активною та життєрадісною, незважаючи на важкі часи, – наголосив А. Івашина, – Дякуємо захисникам та захисницям, які сьогодні боронять нашу державу! Саме завдяки ним ми маємо змогу проводити такі чудові заходи. Слава Україні!

Перед подоланням дистанцій, учасники виконали веселу танцювальну руханку. Зрештою, під музичний супровід, молодь взялася додати перешкоди. Усі команди успішно демонстрували свою вправність у володінні різноманітним спортивним інвентарем.

У Кам'янському пройшли "V Зимові молодіжні ігри-2024"

Підбадьорювали спортсменів творчі колективи міста: вихованки танцювального колективу ГО “Альраз” і Експериментальної студії сучасного танцю “Етуаль”.

За результатами естафет місця розподілилися наступним чином:

  • І – команда Коледжу харчових технологій;
  • ІІ – команда Ліцею №5 ім. Г. Романової;
  • ІІІ – команда Ліцею №16.

Переможці та призери змагань отримали медалі, спортивний інвентар, а також подарункові сертифікати на відвідування басейну та спортзалу. Крім того, за активну участь грамотами та кубками були нагороджені команди Молодіжної ради, Енергетичного фахового коледжу та Дніпровського державного технічного університету.

– Це було дуже весело та емоційно! Під час усіх ігор відчувався неймовірний дух суперництва, але ми все ж таки змогли вирвати перемогу! Дякуємо організаторам за цей прекрасний захід, сподіваємось на те, що в майбутньому таких змагань буде ще більше, – кажуть чемпіони ігор, представники колективу Коледжу харчових технологій.