“Динамо” отримало дозвіл на проведення матчів з глядачами

Київське “Динамо” офіційно оголосило про те, що отримало дозвіл на проведення матчів із глядачами від міської військової адміністрації.

Вболівальники матимуть змогу відвідати вже найближчий домашній поєдинок “біло-синіх” проти “Чорноморця”, який відбудеться на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського найближчої суботи, 2 березня. Початок зустрічі – о 15:30. Кількість місць, на які можна придбати квитки, обмежена п’ятьма секторами. Залежно від категорії, вартість квитків складає 200 – 400 гривень. Їх можна придбати за посиланням.

“Команда потребує підтримки кожного свого вболівальника у боротьбі за чемпіонство в нинішньому сезоні”, – йдеться у заяві клубу.

Нагадаємо, останнім часом про допуск вболівальників на свої домашні матчі оголосили “Верес”, “Полісся”, “ЛНЗ”, “Олександрія”, “Оболонь”, “Шахтар”, “Минай” та “Ворскла”. При цьому комерційний директор СК “Дніпро-1” В’ячеслав Фрідман розкритикував цю ініціативу.

“Динамо”, набравши 31 очко у 15 матчах, займає п’яту сходинку в УПЛ. При цьому команда Олександра Шовковського є потенційним лідером чемпіонату за втраченими балами. “Чорноморець” – дев’ятий із 23 очками.

Читайте також: