У Кам’янському пройшов видовищний обласний чемпіонат з черліденгу

25 лютого в Кам’янському, на базі СК “Прометей”, відбувся відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з черліденгу.

Змагання зібрали близько 600 учасників з Дніпра, Павлограда, Запоріжжя та Кам’янського. Спортсмени демонстрували видовищні номери та виборювали путівки на Чемпіонат України, який відбудеться 16-17 березня у Львові.

Також, за традицією, невід’ємною частиною змагань став збір коштів на підтримку ЗСУ.

До речі, 22 лютого виповнилося 19 років відтоді, як черліденгу був наданий статус виду спорту, офіційно визнаного в Україні. З тих пір на рахунку спортсменів Всеукраїнської федерації черліденгу пʼять перемог на чемпіонатах світу та 23 “золота” чемпіонатів Європи. Спортсмени ставали чемпіонами І Європейських спортивних ігор та переможцями відкритих чемпіонатів Австралії та Азії.
В різні роки збірна України перемагала на Всекитайській черліденговій олімпіаді і відкритих чемпіонатах в США, Малазії, Франції, Італії , Польші та багатьох інших турнірах. 70 разів гімн України звучав на честь перемог наших спортсменів у 22 країнах на 4 континентах.

У Кам'янському пройшов видовищний обласний чемпіонат з черліденгу У Кам'янському пройшов видовищний обласний чемпіонат з черліденгу У Кам'янському пройшов видовищний обласний чемпіонат з черліденгу У Кам'янському пройшов видовищний обласний чемпіонат з черліденгу

Читайте також: