Дніпрянка Надія Кіченок не змогла вийти до другого кола парного розряду турніру у Дубаї

Українська тенісистка Надія Кіченок програла у першому раунді парного розряду турніру WTA 1000 у Дубаї (ОАЕ).

Надія, яка виступала в парі з Інгрід Гамаррой Мартінс із Бразилії, у двох сетах поступилася дуету Анна Даниліна/Чжан Шуай (Казахстан/Китай).

Поєдинок тривав одну годину та 17 хвилин. У першому сеті українка та бразилійка поступалися 0:3 та 1:4, але зуміли зрівняти рахунок, однак у десятому геймі програли на своїй подачі, випустивши два геймболи. У другій партії Данилина та Чжан здійснили два брейк-поінти проти одного і святкували перемогу.

Цікаво, що на минулому турнірі, у столиці Катару Досі, Даниліна була напарницею Надії. Тоді вони, також у першому колі, програли п’ятим сіяним Демі Схурс із Нідерландів та Луїзі Стефані з Бразилії.

Сьогодні пізніше на турнірі в Дубаї виступить сестра Надії – Людмила Кіченок, у традиційному для себе тандемі з Єленою Остапенко (Латвія).

В одиночному розряді виступатимуть одразу п’ять українських тенісисток. Леся Цуренко сьогодні битиметься з бельгійкою Елізою Мертенс. Еліна Світоліна та Ангеліна Калініна, Марта Костюк та Даяна Ястремська свій шлях почнуть завтра, причому Еліна та Ангеліна зіграють одна проти одної.

  • WTA 1000. Дубай, ОАЕ. Парний розряд. Перше коло

Анна Даниліна / Чжан Шуай (Казахстан / Китай) – Надія Кіченок / Інгрід Мартінс (Україна / Бразилія) – 2:0 (6:4, 6:3)