“Карпати” оголосили про трансфер колишнього гравця “Динамо”

Львівські “Карпати” підсилились півзахисником Юрієм Тлумаком.

21-річний хавбек підписав контракт із “зелено-білими” до завершення поточного сезону. Про це повідомляє офіційний сайт “Карпат”.

Напередодні Юрій Тлумак достроково припинив співпрацю із “Зорею”, тому до “левів” він приєднався безплатно на правах вільного агента. У минулому сезоні він виступав за “Карпати” на правах оренди, провівши за львівський клуб дев’ять поєдинків, у яких відзначився одним забитим м’ячем.

“Я радий повернутися додому. У “Карпатах” я провів чудовий період і з особливими емоціями знову одягну зелено-білу футболку. Першу частину поточного сезону я не можу занести собі до активу. Водночас я здобув важливий досвід і змужнів. Сподіваюся, що зможу бути корисним команді. Колектив “Карпат” частково змінився, але я думаю, що жодних проблем із адаптацією не буде. З нетерпінням чекаю на початок нашої роботи”, – сказав Тлумак.

До слова, Юрій Тлумак є вихованцем “Карпат”. Також хавбек виступав за “Чорноморець” і київське “Динамо”. Його батько, Андрій Тлумак, є колишнім гравцем та тренером, а нині виконавчим директором львівського клубу.