“Кривбас” розгромив “Мурсію” у заключному спарингу на зборах в Іспанії

“Кривбас” розгромив “Мурсію” у своєму останньому спарингу на тренувальних зборах в Іспанії – 5:2.

Контрольний поєдинок пройшов у форматі чотирьох таймів за 30 хвилин. Команди активно використовували ротацію у заключній “чверті” зустрічі.

Криворіжці повели у рахунку у першому таймі. “Мурсія” відігралася, але команда Вернидуба знову вийшла вперед, а згодом збільшила перевагу до двох м’ячів за підсумками половини поєдинку.

Іспанцям вдалося скоротити відставання, реалізувавши одинадцятиметровий. У заключному таймі підопічні Вернидуба забили ще двічі, у свою чергу, реалізувавши один пенальті.

Нагадаємо, “Кривбас” на тренувальному зборі в Іспанії спершу обіграв “П’яст” (2:0) і “Ференцварош” (2:0), після чого поступився “Вікторії Пльзень” (0:3), зіграв унічию з “Левадією” (2:2), розгромив дубль “Брентфорда” (6:1) та переміг “Віборг” (1:0). Перед матчем із данцями клуб провів благодійний аукціон, на якому зібрав 310 тисяч гривень для купівлі пікапів воїнам ЗСУ. У середу команда повертається до України.

“Кривбас” пішов на зимову перерву як лідер УПЛ. Команда Вернидуба набрала 34 очки та випереджає “Дніпро-1” за додатковими показниками. Наступний офіційний матч “Кривбас” проведе з “ЛНЗ” 23 лютого.

  • Контрольний матч

“Кривбас” – “Реал Мурсія” – 5:2 (2:1, 1:0, 0:1, 2:0)