“Полісся” підписало бразильського нападника “Дніпра-1”

19-річний бразильський нападник “Дніпра-1” Венделл Габріел покинув дніпровський клуб.

Бразилець перебрався в житомирське “Полісся”, з яким уклав контракт терміном на чотири роки.

Нагадаємо, Венделл Габріел приєднався до “Дніпра-1” влітку 2023 року. Трансфер відбувся на правах вільного агента з бразильського “Палмейраса”, а нападника одразу відправили в команду U-19. За пів року Венделл так і не зіграв жодного матчу за дорослу команду “Дніпра-1”.

У рідній Бразилії футболіст теж виступав на юніорському та молодіжному рівнях. У чемпіонаті U-19 Венделл провів на полі загалом 499 хвилин у 14 поєдинках та відзначився дев’ятьма забитими м’ячами.

Відзначимо, що клуб із Житомира вже підписав контракти із захисником Богданом Михайліченком та легіонером Яссіном Фортюном.

“Полісся” закінчило перше коло української першості, де є дебютантом сезону-2023/2024, на 3-му місці. У 17-ти турах “вовки” набрали 32 бали, випередивши на одне очко “Шахтар”, який йде третім. До несподіваного лідера сезону “Кривбаса” та другого “Дніпра-1” відставання лише у 2 пункти.

До відновлення чемпіонату “Полісся” готується в Іспанії, команда провела вже два контрольні спаринги. 23 січня житомирський клуб обіграв “Реал Мурсію В” – 1:2, а через чотири дні розписав мирову із “Сталь Мелець” – 1:1.