Усик-Ф’юрі: бій за звання абсолютного чемпіона світу не відбудеться

17 лютого в Саудівській Аравії мав відбутися довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі. Але поєдинок не відбудеться.

Причина – травма, яку отримав британський боксер. У соціальній мережі Instagram промоутерська компанія Queensberry Promotions опублікувала заяву, що Ф’юрі зазнав серйозного пошкодження, через яке йому наклали шви.

Згодом інформацію підтвердив і сам Тайсон, він вибачився і показав травми.

“Я можу тільки вибачитися перед усіма, хто постраждав, включаючи мою власну команду, команду Усика, бійців андеркарту, партнерів та вболівальників, а також наших друзів у Королівстві Саудівська Аравія”, – прокоментував Ф’юрі.

Коли відбудеться бій, поки невідомо.

“Друзі, труднощі нам даються для того, щоб ми їх проходили. А якщо ми будемо нити, коли нам складно, ми просто будемо нитиками. Усім добра, рухаємось далі”, – прокоментував зрив бою Усик.

Нагадаємо, що переможець довгоочікуваного бою став би першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.

Офіційно: бій Усик – Ф'юрі 17 лютого скасовано