“Дженоа” викупив Руслана Маліновського в “Марселя”: умови угоди

“Дженоа” оголосив про підписання повноцінного контракту з українським півзахисником Русланом Маліновським. Контракт футболіста італійський клуб викупив у французького “Марселя”.

Футболіст збірної України приєднався до “грифонів” улітку 2023 року — тоді “Дженоа” орендував Маліновського до кінця сезону 2023/24. У січні з медіа стало відомо, що італійський клуб розглядає можливість викупити його контракт у “Марселя”.

За даними журналіста Фабріціо Романо, повноцінний трансфер Маліновського коштував “Дженоа” сім мільйонів євро. “Марсель” отримав понад половину суми, яку в 2023 році заплатив за українця італійській “Аталанті”, — 10 мільйонів євро.

У “Дженоа” від початку сезону 2023/24 Маліновський зіграв у 21 матчі всіх турнірів (2 голи, 2 результативні передачі). 15 разів виходив у стартовому складі на поєдинки Серії А, у шести — проводив на полі по 90 хвилин.

“Дженоа” Маліновського не програє в семи останніх матчах Серії А: три перемоги та чотири нічиї. У турнірній таблиці команда посідає 11-те місце і тримається на відстані трьох очок від топ-10.

Наступний поєдинок “Дженоа” проведе в суботу, 3 лютого, коли на виїзді гратиме з командою іншого українського легіонера в Італії, “Емполі” Віктора Коваленка. Початок зустрічі — о 16:00 за київським часом.