У Кам’янському пройшов черговий чемпіонат міста з шашок-64

27 січня на базі Ліцею №40 пройшов черговий чемпіонат міста з шашок-64 серед юнаків та дівчат. Змагання проходили серед шашкістів вікової категорії до 16 років (2008р.н. та молодші) та зібрали 27 претендентів на нагороди.

У чемпіонаті змагалися провідні спортсмени України, тому боротьба була цікава та непередбачувана.

З першого і до останнього туру лідируюче становище у турнірі не втратила учениця Ліцею №11 Аріна Федорченко (тренер Дмитро Савінський, ДЮСШ №2). І навіть поразка в останньому турі Максиму Кривоносу не змогла захмарити її чудовий виступ: 13 очок з 16 можливих і “золота” нагорода чемпіонату.

Другою серед дівчат до фінішу з 11 очками прийшла учениця Ліцею ІТ Марія Діденко (тренер Ігор Губарєв, ДЮСШ №2).

“Бронзову” нагороду змагань (10 очок) виборола учениця Ліцею ІТ Кіра Кравченко (тренер Ігор Губарєв, ДЮСШ №2).

За підсумками змагань, перше місце у юнаків було визначено за додатковими критеріями. Два учасники чемпіонату набрали однакову кількість очок: 12.

Кращі додаткові показники виявилися у учня Ліцею №30 Кривоноса Максима (ДЮСШ №3, тренер Альона Губарєва), він отримав “золото” змагань.

“Срібло”, таким чином, дісталося учню Ліцею ІТ Тимофію Кобзеву ( тренер Ігор Губарєв, ДЮСШ №2).
Третє місце у змаганнях посів учень Ліцею №39 Олег Підгорний-Піцик (тренер Альона Губарєва, ДЮСШ №3). В його активі 11 очок з 16 можливих.

За умовами турніру, шашкісти, які набрали половину очок з 16 можливих, отримали право на участь у старшій віковій категорії до 19 років, змагання у якій пройдуть 17 лютого о 10:00 у Ліцеї №40.

Цікаво, що в них також візьмуть участь наймолодші шашкісти змагань Волємір Савінський ( 2016 р.н ) та Ярослав Радченко (2017 р.н.), які поки ще не вибули з “шашкових перегонів”.

У Кам'янському пройшов черговий чемпіонат міста з шашок-64