Усик-Ф’юрі: у сторін виникли серйозні проблеми

17 лютого в Саудівській Аравії відбудеться довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

До бою залишилося зовсі мало часу, а сторони ще не вирішили всі проблеми. Про них розповів оглядач Шон Нем. Проблеми стосуються щодо суддів та рефері.

Сторона Ф’юрі наполягає на тому, щоб процесом займалася Британська боксерська рада (BBBofC). Команда Усика категорична проти цього.

За умовами договору вони зобов’язані прийти до взаємної згоди, але  до сих пір не підписані контракти з санкційними організаціями. Найближчим часом запланована зустріч обох таборів, де питання має бути вирішено.

До речі, саме Британська боксерська рада регулювала всі попередні події в Ер-Ріяде.

Та попри все обидва боксери активно готуються до очного протистояння. У таборі українця – співвітчизник Володимир Кацук, серб Санел Хасанович, німець Емануель Одіасе та досвідчений поляк Маріуш Вах.

В андеркарді поєдинку Усик – Ф’юрі виступатимуть колишній чемпіон світу IBF у першій важкій вазі Джей Опетая, 19-річний Мозес Ітаума та чемпіон світу за версією IBF у другій напівлегкій вазі Джо Кордіна.