“Тайсону слід очікувати найскладніший тест у кар’єрі”: промоутер Боб Арум про бій Усик-Ф’юрі

Менше місяця залишилося до найочікуванішого бою за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Все більше експертів висловлюються, що з Усиком буде нелегко. От і промоутер Боб Арум упевнений, що українець підготується як слід.

“Впевнений, що битва Ф’юрі та Усика буде неймовірною. Усик – дуже розумний боксер, він безстрашний. Переконаний, що він проведе підготовку на найвищому рівні, тому Тайсону слід очікувати найскладніший тест у кар’єрі. І він це знає, можете мені повірити. Ф’юрі зараз дуже старанно тренується”, – зазначив Арум.

Довгоочікуваний бій пройде 17 лютого в Саудівській Аравії. Переможець довгоочікуваного бою назавжди впише своє ім’я в історію боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.

Раніше свій прогноз на поєдинок зробив суперкомп’ютер BETSiE. За його даними, “Циганський король” має виграти бій із шансами 52%. На те що переможе Усик він ставить 44%, на нічию – 4%.