У Кам’янському стартував турнір з футзалу серед наймолодших гравців “Кубок Мрій”

20 та 21 січня на базі СК “Прометей” проходить традиційний турнір з футзалу серед самих маленьких гравців 2014-2015 років народження “Кубок Мрій”, присвячений Дню Соборності України, який відзначається щорічно 22 січня.

Змагання проходять за підтримки міського голови Андрія Білоусова, управління молоді та спорту та ГО “Бджола”.

Турнір “Кубок мрій” проходить у нашому місті всьоме. Цього разу випробувати свої сили зібралися 7 футбольних колективів: два склади команди “Надія”, тренера Івана Бєломицева, команда ДАФ “Дніпро” Кам’янське, Станіслава Неклеси, два склади команди “Надія”, Миколи Голіка, команда “Юніор” Кам’янське, Вадима Гринчака та команда “Надія”, Дмитра Лоіка.

Привітати юних футболістів з відкриттям змагань завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор ДЮФШ “Надія”, голова Федерації футболу Кам’янського, Едуард Коряк, перший заступник голови Федерації футболу міста Ігор Ігнатенко, заступник ДЮФШ “Надія” Андрій Широкий та заступниця директора СК “Прометей” Анна Ванюшкіна.

– Шановні спортсмени, батьки, тренери, представники Федерації, за дорученням міського голови вітаю вас зі святом футболу, – сказав А.Івашина. – Висловлюю слова вдячності батькам за те, що приділяєте час своїм дітям, дякую тренерам за вашу працю та відданість своїй справі. Ми бачимо, що в нашому місті кожного року проводиться все більше і більше футбольних турнірів. Дуже сподіваємося, що наші вихованці у найближчому часі займуть почесне місце у командах самого високого рангу. Та вже сьогодні вони є переможцями, переможцями над собою, над важким часом сьогодення. Щиро вклоняємо голову перед тими, хто загинув, хто віддав своє життя заради того, щоб сьогодні ми могли з вами зібратися. До речі, сьогодні, 20 січня – День пам’яті захисників Донецького аеропорту, героїв, які написали важливу сторінку в історії боротьби за нашу Незалежність. Ми пам’ятаємо кожного. Бажаю вам сьогодні отримати насолоду від гри, від спілкування зі своїми однолітками. Дякую Вам!

Завершили урочисте відкриття неймовірно граціозні та талановиті вихованки Академії фігурного катання на роликових ковзанах, чемпіонки світу 2022 та 2023 років, які продемонстрували вражаючий виступ.

Протягом двох днів юні володарі шкіряного м’яча будуть змагатися за звання кращого. Як зазначив Едуард Коряк, змагання серед самих маленьких гравців проводяться вперше.

– 7 років назад придумав назву для дитячого футбольного турніру – “Кубок Мрій”, який проводиться щорічно серед різних вікових категорій, – розповів Е.Коряк. – Цього року ми вирішили провести змагання серед наймолодших, адже вони не беруть участі в обласних змаганнях, а їм треба зростати та набиратися досвіду.

Вже завтра, 21 січня, стане відомо, хто став переможцем та призерами турніру, а о 13:00 відбудеться нагородження спортсменів.