Зірка суперважкої ваги Джо Джойс вважає, що Ф’юрі переможе Усика

17 лютого в Саудівській Аравії відбудеться довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Британський суперважковаговик Джо Джойс дав свій прогноз на цей бій виданню Boxing News 24/7.

“Усик має відмінний IQ, бічні рухи, завдає багато ударів. Завдяки цьому він може перевершити Ф’юрі за кількістю нанесених ударів, якщо тільки Тайсон не придумає щось, щоб стримати свого суперника. Він має поставити Усика в незручне становище. Усик дуже розумний боєць. Він швидкий, викидає багато ударів і має відмінне підборіддя, як і Ф’юрі. У будь-якому разі на нас чекає чудовий бій. Обидва хлопці зараз на вершині. Я з нетерпінням чекаю на це протистояння. Хто переможе? Я б сказав, що Ф’юрі”, – зазначив Джойс.

Нагадаємо, що нещодавно експерти змінили свої прогнози на бій. Тепер ставки на успіх Тайсона приймаються з коефіцієнтом 1,72 (було – 1,61). Перемога Усика оцінюється котируванням 2,20 (було – 2,25). Також аналітики збільшили шанси на нічию – показники на неї досягають рівня 15,00 (раніше – 17,00).

Як і раніше експерти вважають, що поєдинок пройде всі 12 раундів, на що пропонується індекс 1,40. Перемога Тайсона за очками оцінюється коефіцієнтом 2,25, успіх українця рішенням суддів збільшить ставку у 3,25 рази.

Раніше свій прогноз на поєдинок зробив суперкомп’ютер BETSiE. За його даними, “Циганський король” має виграти бій із шансами 52%. На те що переможе Усик він ставить 44%, на нічию – 4%.