Черлідерки Кам’янського готуються до чемпіонату Європи

Спортсменки Кам’янського розпочали активну підготовку до майбутнього чемпіонату Європи, який пройде в Осло (Норвегія).

Як повідомили у Всеукраїнській федерації черліденгу, 13 січня у Івано-Франківську під керівництвом тренерів юнацької збірної України з хіп-хопу Дмитра Лека, Юлії Лека та Анастасії Шендрик відбувся перший збір команди під час якого тренери назвали основних і запасних спортсменів, які будуть готуватися до чемпіонату Європи в Осло.

У відборі прийняли участь 36 спортсменів з різних міст України, які представляли школу “Maаsai” Івано-Франківська, клуби “Ice Cherry”, “Impulse”, “Like dance” з Полтави, клуб “Tais” з Чернівців, запорізькій “Мотор”, “Іскру” з Камʼянського та “Cheer Kids” з Дніпра.

Другий тренувальний збір юнацької збірної України пройшов у Львові під керівництвом тренерів Наталі Блажко та Крістіни Юхімчак. Тренери визначились зі складом команди, до якої увійшли 23 спортсменки, які представлятимуть країну в змаганнях фрістайл команд.

В команді представлені спортсменки клубів національної федерації: “Lviv Angels” (КДЮСШ ім.Д. Сидорука та ДЮСШ ім. Д.Оббаріуса) з міста Львів, “Secret”, місто Одеса, “CheerNika”, “Angels Academy Ukraine Korinets”, “Junior sport” та “Dragons” з міста Київ, “Prometey” Камʼянського, “Queen Cheer”, місто Дніпро, “Altair” з Покровська та “Nancy Dolls”, Львів.

До складу команди увійшли 15 чемпіонок Європи 2023. Наступний тренувальний збір розпочнеться 7 лютого в Івано-Франківську.

Черлідерки Кам'янського готуються до чемпіонатів Європи Черлідерки Кам'янського готуються до чемпіонатів Європи Черлідерки Кам'янського готуються до чемпіонатів Європи