Український боксер, який колись переміг Тайсона Ф’юрі, дав прогноз на його бій з Усиком

31 березня 2007 року, тобто майже 17 років тому, український боксер Іван Безверхий провів два бої проти Тайсона Ф’юрі.

У Донецьку наш спортсмен переміг британця з рахунком 23-10. А от другий поєдинок, який відбувся у Сербії, на жаль, програв. Зараз Іван працює тренером у Запоріжжі в ДЮСШ “Локомотив” і клубі “Спорт Округ”, та вірить в перемогу Усика, який битиметься з Ф’юрі.

Про це повідомляє видання”Чемпіон”.

Довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі пройде 17 лютого в Саудівській Аравії.

Іван Безверхий згадує, що ще в двух тисячних вважав Тайсона перспективним та габаритним хлопцем, але не більше. І, звичайно, зараз вірить і вболіває за Олександра.

– Звісно, буду вболівати за нашого козака, – зазначив Іван. – Вірю в його перемогу. Ставлю на те, що українець виграє за очками. Думаю, він функціонально буде краще готовий, переграє та переб’є британця. Принаймні, я на це дуже сподіваюсь.

Нагадаємо, що нещодавно експерти змінили свої прогнози на бій. Тепер ставки на успіх Тайсона приймаються з коефіцієнтом 1,72 (було – 1,61). Перемога Усика оцінюється котируванням 2,20 (було – 2,25). Також аналітики збільшили шанси на нічию – показники на неї досягають рівня 15,00 (раніше – 17,00).

Як і раніше експерти вважають, що поєдинок пройде всі 12 раундів, на що пропонується індекс 1,40. Перемога Тайсона за очками оцінюється коефіцієнтом 2,25, успіх українця рішенням суддів збільшить ставку у 3,25 рази.

Раніше свій прогноз на поєдинок зробив суперкомп’ютер BETSiE. За його даними, “Циганський король” має виграти бій із шансами 52%. На те що переможе Усик він ставить 44%, на нічию – 4%.

Переможець довгоочікуваного бою назавжди впише своє ім’я в історію боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році переміг американця Евандера Холіфілда.