“Рух” призначив Бакалова головним тренером команди U-19

“Рух” призначив головним тренером команди U-19 директора клубної Академії Юрія Бакалова. Сергій Задорожний, який раніше очолював юнацький склад, покинув клуб.

Першим помічником Бакалова у тренерському штабі буде Михайло Дячук-Ставицький. Також новому наставнику допомагатимуть Борис та Григорій Баранці, а Кирило Ванюков змінить Андрія Мойсина в якості тренера воротарів.

Задорожний працював у клубі з жовтня 2023 року. Під його керівництвом “Рух” U-19 провів десять матчів, у яких здобув п’ять перемог і зазнав чотирьох поразок. У Юнацькій лізі УЄФА команда Задорожного за сумою двох зустрічей програла датському “Міттьюлланду” в другому раунді Шляху чемпіонів.

Бакалов у 2019 році очолював першу команду “Руху”. Коуч залишив клуб через пандемію і далі працював у “ЛНЗ”. У січні 2023 року фахівець повернувся до “Руху” та очолив клубну Академію.

“Рух” U-19 посідає четверте місце у юнацькому чемпіонаті України. Перший офіційний матч під керівництвом нового тренера команда проведе проти “Полісся” у лютому.