ФК “Кривбас” вийшов з відпустки та готується до другої частини сезону

8 січня криворізький футбольний клуб “Кривбас” вийшов з відпустки, яка тривала чотири тижні. Підопічні Юрія Вернидуба вже розпочали перший етап підготовки до другої частини сезону.

Про це повідомляє пресслужба ФК “Кривбас”.

Червоно-білі провели заняття з пілатесу, попрацювали з мʼячами у квадратах, а завершили тренування біговою роботою. Тепер для команди розпочинається дводенне поглибленне медобстеження. До 13 січня криворіжці працюватимуть в одноразовому режимі, після чого відправляються на місячний збір до іспанського Аліканте, де пробудуть з 15 січня по 15 лютого

На Піренеях спаринг-партнерами “Кривбаса” стануть: “Пʼяст” Польща (28.01), “Віборг” Данія (10.02), “Реал Мурсія” Іспанія (13.02). Всього ж українці зіграють близько десяти контрольних матчів.

Зазначимо, що до команди приєднався захисник Дмитро Семенов, який повернувся до Кривого Рогу і продовжує відновлення після хірургічного втручання, а також нападник Олексій Хобленко. Він першу частину сезону провів в оренді в “ЛНЗ”: 11 матчів/1 гол (у ворота “Чорноморця”).

Нагадаємо, після останнього матчу криворіжці посіли перше місце турнірної таблиці (34 очки). Найближчий матч УПЛ запланований на 24 лютого. “Кривбас” у 18 турі на виїзді зіграє з черкаським “ЛНЗ”.