Експерти змінюють свої прогнози на бій Усик-Ф’юрі: в українця зростають шанси

Шанси Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) у бою проти Олександра Усика (21-0, 14 КО), який пройде 17 лютого в Саудівській Аравії, повільно, але впевнено зменшуються.

Поки “Циганський король” – власник поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC), залишається фаворитом поєдинку, але його шанси впали на 5%.

Ставки на успіх Тайсона зараз приймаються з коефіцієнтом 1,72 (було – 1,61). Перемога Усика оцінюється котируванням 2,20 (було – 2,25). Також аналітики збільшили шанси на нічию – показники на неї досягають рівня 15,00 (раніше – 17,00).

Як і раніше експерти вважають, що поєдинок пройде всі 12 раундів, на що пропонується індекс 1,40. Перемога Тайсона за очками оцінюється коефіцієнтом 2,25, успіх українця рішенням суддів збільшить ставку у 3,25 рази.

Раніше свій прогноз на поєдинок зробив суперкомп’ютер BETSiE. За його даними, “Циганський король” має виграти бій із шансами 52%. На те що переможе Усик він ставить 44%, на нічию – 4%.

Переможець довгоочікуваного бою назавжди впише своє ім’я в історію боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.

Нагадаємо, що авторитетне видання The Ring оновило рейтинг важковаговиків. Чемпіон світу, власник поясів WBA, WBO, IBF i IBO, українець Олександр Усик, посів у цьому рейтингу 1 місце.
Наш боксер обігнав британців Тайсона Ф’юрі та Ентоні Джошуа.