“На нього чекає дуже важка ніч з Усиком”: Хірн дав новий прогноз на бій Усика з Ф’юрі

17 лютого в Саудівській Аравії відбудеться довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Відомий британський промоутер Едді Хірн виданню boxingnews24.com дав новий прогноз щодо цього бою.

“Думаю, що Тайсон Ф’юрі виграє бій. Все залежить від того, які висновки він зробить після поєдинку із Нганну. Адже тоді він не серйозно сприйняв свого суперника чи це занепад. Якщо другий варіант, то тоді на нього чекає дуже важка ніч з Усиком. Всеодно думаю, що Ф’юрі виявиться занадто великим для Олександра. Якщо він залучений до тренувального процесу належним чином, то переможе, але не можна виключати Усика. У будь-якому випадку, це чудовий бій. Ще одна масштабна подія у Саудівській Аравії. Обидва хлопці чудові суперважкоатлети і відмінно підходять для безперечного бою”.

Раніше Хірн заявляв, що бій Усика з Ф’юрі може і не відбутися, бо “Циганський король” може незабаром завершити професійну кар’єру через провальний на його думку бій з Френсісом Нганну.

Нагадаємо, Ф’юрі здолав Френсіса і завоював титул чемпіона Ер-Ріяда. Бій за правилами боксу тривав усі відведені 10 раундів, за підсумками яких двоє суддів віддали перемогу Ф’юрі, один – Нганну. У третьому раунді Френсіс відправив Тайсона до нокдауну, проте британець зумів повернутися в бій.