“Бажаю Олександру лише перемоги”: Хижняк вірить, що Усик переможе Ф’юрі

17 лютого в Саудівській Аравії відбудеться довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Чемпіон світу та Європи серед аматорів, срібний призер Олімпійських ігор Олександр Хижняк зазначив, що Олександр Усик зможе перемогти Тайсона Ф’юрі.

“Обидва атлети не потребують якоїсь реклами. Це видатні боксери. Я вірю в Олександра Усика, який дуже багато працює на тренуваннях, що й дозволяє йому прогресувати, використовуючи нереалізовані резерви. І якщо українець зуміє продемонструвати увесь свій потенціал, то все буде добре. Я бажаю Олександру лише перемоги”, – сказав Хижняк.

Зазначимо, що букмекери лідером поєдинку вважають Ф’юрі. На перемогу Тайсона ставки приймають із коефіцієнтом 1,53. На перемогу Усика – коефіцієнт 2,50. На нічию – 19,00.

Переможець довгоочікуваного бою назавжди впише своє ім’я в історію боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті.

Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.

Нагадаємо, що авторитетне видання The Ring оновило рейтинг важковаговиків. Чемпіон світу, власник поясів WBA, WBO, IBF i IBO, українець Олександр Усик, посів у цьому рейтингу 1 місце.
Наш боксер обігнав британців Тайсона Ф’юрі та Ентоні Джошуа.