“Джошуа розірве його на шматки”: Атлас про можливий бій Хрговича з Джошуа

Американський тренер Тедді Атлас назвав свого фаворита у можливому бою обов’язкового претендента на титул IBF Філіпа Хрговича (17-0, 14 KO) та колишнього чемпіона у надважкій вазі Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО).

– Я не часто думаю про Хрговича, – зазначив Атлас. – Вважаю, що Джошуа розірве його на шматки. Хрговичу обіцяли бій із переможцем поєдинку Ф’юрі – Усик. Але йому простіше домовитися про бій з Джошуа, тому що він більше ніде не отримає таких грошей, як з Ентоні.

Зазначимо, що Хргович 23 грудня переміг Марка де Морі технічним нокаутом у 1-му раунді. Раніше Філіп припинив роботу з промоутером Ніссе Зауерландом і став вільним агентом. Допомагатиме хорвату його менеджер Кіт Коннеллі.

Наразі Філіп очікує на результати бою за абсолютний титул у хевівейті між Усиком і Ф’юрі. Переможець протистояння Олександра з Тайсоном буде зобов’язаний провести захист IBF без будь-яких проміжних поєдинків. Інакше пояс стане вакантним, і хорвату буде необхідно знайти собі суперника для титульного бою.

Джошуа 23 грудня здобув дострокову перемогу над Отто Валліном. Хоча раніше програв свої титули у протистоянні з Олександром Усиком. У реванші британець не зміг перевершити українця. Далі був бій з Джермейном Франкліном, якого ЕйДжей здолав за рішенням суддів.