Юні футболісти Кам’янського – переможці відбіркових змагань гімназіади

19 травня на стадіоні дитячо-юнацької футбольної школи «Надія» відбулася гімназіада-чемпіонат Дніпропетровської області з футболу серед юнаків 2008-2009 р.н.

На поле повинні були вийти дві групи по три команди. Перша група – гравці кам’янської ДЮФШ «Надія» та спортивних шкіл Криничок та Верхньодніпровська. Друга – кам’янського Ліцею №18, спортшкол селища Широкого та села Лозуватка. Однак, остання команда не змогла приїхати, тому друга група зіграла лише одну гру.

Під пекучим сонцем юні футболісти змагалися за звання кращого, тренери підбадьорували їх та не давали збавляти темп. По результатам ігор першої групи, команди зіграли наступним чином:

ДЮФШ «Надія» – Кринички, 7:0;

ДЮФШ «Надія» – Верхньодніпровськ, 1:1;

Верхньодніпровськ – Кринички, 6:0.

Переможцем по кількості забитих голів стала команда ДЮФШ «Надія».

Гра другої групи між Ліцеєм №18 та Широким видалася яскравою на ігрові моменти та атаки. В результаті, кам’янчани розгромили широківців з рахунком 8:0. Таким чином, у фінальні матчі вийшли дві команди з Кам’янського.

Як розповів директор КЗ ДЮФШ «Надія» Юрій Мокієнко, змагання такого формату проводяться у нас уперше. Два роки тому команда збірної України взяла участь у всеукраїнських змаганнях – універсіаді, тому було вирішено провести подібні змагання тільки обласного рівня і у нас.

Начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк зазначив, що перші, відбіркові змагання пройшли вдало.

– До мене звернулися представники Дніпропетровського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту, щоб провести у Кам’янському гімназіаду, – розповів Е.Коряк. – Ми з радістю погодилися, забезпечили команди усім необхідним і провели відбіркові змагання. По результатам яких перемогли кам’янські команди. Щиро їх вітаю та сподіваюся, що у фіналі вони обов’язково переможуть.

Окрім Кам’яньского, гімназіада пройшла ще і у Магдалинівці. Тепер команди-переможці обох змагань зберуться на фінальні ігри на початку червня на стадіоні ДЮФШ «Надія».

Гімназіада
Гімназіада
Гімназіада
Гімназіада
Гімназіада
Гімназіада
Гімназіада
Гімназіада
Гімназіада
Гімназіада
Гімназіада
Гімназіада, Ліцей №18
Гімназіада
Едуард Коряк та Юрій Мокієнко