Ветеран напередодні пенсії: Фроч різко висловився про Ф’юрі напередодні його бою з Усиком

17 лютого в Саудівській Аравії відбудеться довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Все більше експертів висловлюються з приводу майбутнього поєдинку та дають свої прогнози.

Так, колишній чемпіон світу у другій середній вазі, британець Карл Фроч, який вважав, що у бою Усик-Ф’юрі однозначно переможе британець, різко змінив свою думку. Тепер його фаворит Усик, адже українець, на його думку, психологічно перевершує “циганського короля”.

Про це Фроч розповів в інтерв’ю YouTube каналу talkSPORT Boxing.

Британець зазначив, що Тайсон погано впорався із дебютантом професійного боксу Френсісом Нганну (0-1, 0 КО), і виглядав у поєдинку наче ветеран напередодні пенсії.

– Ставлю на Усика тільки через те, що він психологічно сильніший Тайсона Ф’юрі, – зазначив Фроч. –  Сподіваюся, Тайсон зможе провести добрий табір і відродити частину своєї колишньої величі, коли він тричі бився з Деонтеєм Вайлдером. Він виглядав добре, але не з Нганну. Він щосили намагається скинути вагу. Здається, він недостатньо мотивований. Коли він бився з Нганну, він виглядав розгубленим. Він що, постарів за одну ніч?

Зазначимо, що букмекери лідером поєдинку вважають Ф’юрі. На перемогу Тайсона ставки приймають із коефіцієнтом 1,53. На перемогу Усика – коефіцієнт 2,50. На нічию – 19,00.

Переможець довгоочікуваного бою назавжди впише своє ім’я в історію боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті.

Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.