“Я це не пропущу”: Джошуа приїде на бій Усик – Ф’юрі

Ентоні Джошуа за старою боксерською традицією буде біля рингу під час поєдинку між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона в надважкій вазі, аби кинути виклик переможцю.

“Між боєм за титул чемпіона світу в суперважкій вазі та поєдинком із відомим суперником я завжди оберу перше, адже це – “де ля крем” для мене. Це найпрестижніший титул, який можна здобути.

Я спробую знову дотягнутися до Ф’юрі та Усика. Зазвичай не ходжу на бої, але це знаковий момент. Щойно він завершиться, суперважка вага відкриє нові двері, і ми всі можемо отримати шанс стати чемпіонами.

Кожен поєдинок наближає кінцевий пункт призначення. У мене великі амбіції, я не святкую свої перемоги. Святкуватиму, коли стану чемпіоном світу”, – цитує Ентоні Джошуа The Sun.

Нагадаємо, бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі відбудеться 17-го лютого в Саудівській Аравії. У ньому визначиться перший абсолютний чемпіон світу в королівському дивізіоні у XXI столітті та перший абсолют хевівейту в епоху 4-х пасків.