Нагородження найкращих: у Кам’янському підбили спортивні підсумки року

У вівторок, 26 грудня, у Кам’янському відбулось підсумкове засідання ради з питань розвитку фізичної культури та спорту.

В рамках заходу пройшли урочисті вітання провідних спортсменів та тренерів, які досягли значних результатів спортивної діяльності у IV кварталі 2023 року. До церемонії нагородження долучився міський голова Андрій Білоусов.

– Країна переживає складні часи, але ми завжди знаходимо можливість підтримувати спортсменів, створюємо умови для розвитку цієї галузі, залучаємо всі верстви населення. В цьому році у Кам’янському запрацював багатофункціональний спортивний комплекс по проспекту Конституції. З наступного року ми запланували відновити виплати стипендій обдарованим спортсменам та збільшити заробітну плату тренерів-викладачів.

Кам’янське було, є і завжди буде спортивним містом, яке доводить свою незламність. Вітаю всю спільноту з прийдешнім Новим роком, бажаю нових професійних звершень, Перемоги та миру Україні!, – сказав мер.

Нашому місту дійсно є чим пишатися. За повідомленням начальника Управління молоді та спорту Анатолія Івашини в Кам’янському працює 5 дитячо-юнацьких спортивних шкіл та 1 футбольна школа “Надія”. Головна мета яких – розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту та підготовка спортивного резерву для збірних команд України.

Кількість тих, хто займається у спортивних секціях складає 3257 вихованців. Спортивну роботу здійснюють 133 тренерів-викладачів з 27 видів спорту, 19 з яких – олімпійські.

За цей рік понад 6 тисяч атлетів брали участь у 432 змаганнях міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, виборовши понад дві тисячі перемог. Здобуто безліч призових місць, більше сотні спортсменів виконали нормативи кандидата у майстри спорту.

Фотографії з події